Κοινωνία

6/2/13 14:45

τελ. ενημ.: 7/2/13 12:42

Θίασος συνδικαλιστών στον καταπέλτη του Ν. Μύκονος - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

Με ευτράπελα αλλά και τη συμμετοχή του κόσμου να κρίνεται από ανύπαρκτη έως μηδενική, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η έκτακτη κινητοποίηση που εξήγγειλε το Ε.Κ. Χίου τόσο στο λιμάνι κατά τον κατάπλου του «Νήσος Μύκονος» όσο και στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη.

Για μία ακόμη φορά οι λιγοστοί συνδικαλιστές που βρέθηκαν στο σημείο χωρίστηκαν στα δύο με το ΠΑΜΕ και το Ε.Κ. Χίου να αρνούνται να διαδηλώσουν μαζί, την ώρα που στον Πειραιά όλα τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστικοί φορείς έδιναν δυναμικό παρόν.

Οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες για μία ακόμη φορά κυριάρχησαν δίνοντας την αίσθηση στους επιβάτες ότι επρόκειτο για κομματικές συγκεντρώσεις και όχι για πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Παράλληλα οι επιβάτες του «Νήσος Μύκονος» εμφανίστηκαν διχασμένοι σε ότι αφορά την απόφαση της επιστράτευσης των πληρωμάτων λέγοντας ότι η ΠΝΟ έκανε το λάθος να προχωρήσει σε συνεχόμενες απεργίες.

«Αν η απεργία έσπαγε για μία ημέρα τότε κανείς δεν θα μπορούσε να πει οτιδήποτε. Ο κ. Μουσουρούλης δεν θα είχε καμία δικαιολογία για όσα ακολούθησαν», είπαν οι ίδιοι.

Μετά την κινητοποίηση στο λιμάνι τα μέλη του Ε.Κ. Χίου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κ. Μουσουρούλη ενώ το ΠΑΜΕ αποχώρησε συνεχίζοντας πορεία προς το κέντρο.

 

Δείτε τι δήλωσαν στον «π» οι επιβάτες του πλοίου:

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση