4.12.2012 15:23

Θεματικές πρωτοβουλίες για επαγγελματίες από το Δήμο Χίου

Ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης και προώθησης των ειδικών μορφών τουρισμού ετοιμάζει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος Χίου με έμφαση κυρίως στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Έτσι στα πλαίσια της δημιουργίας ατζέντας θεματικών δράσεων, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία συνεργασίας με επαγγελματίες, τοπικούς φορείς, συλλόγους και συνδέσμους οργανώνει τις παρακάτω δράσεις:
 
1)      Παραγωγοί τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων (ούζο, χυμοί, λάδι, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, γλυκά κλπ).
2)      Πολιτιστικοί σύλλογοι και σωματεία, ιδιώτες, επιχειρήσεις, που ασχολούνται με παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές (π.χ. αγγειοπλαστική, κηροπλαστική, παραδοσιακοί χοροί, υφαντική κλπ).
3)      Επιχειρήσεις και ιδιώτες, των οποίων η ενασχόληση είναι ειδικές δραστηριότητες, όπως: διοργάνωση πεζοποριών, θαλάσσιες δράσεις (καταδύσεις, yachting κλπ).
 
Όσοι ενδιαφέρονται, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως 15/1/2013 στον Δήμο Χίου, γραφείο 4 ή στο τηλέφωνο: 2271350869.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ