9.2.2015 17:56

"Θέλω και πετυχαίνω" από το "Αρτιον" και τη Γ. Φαφαλιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης και του “Ευ ζην” ΑΡΤΙΟΝ, στα πλαίσια της λειτουργίας της Ανοικτής Ακαδημίας Γνώσης και Επιμόρφωσης, ανοίγει νέους δρόμους για την προσωπική μας ενδυνάμωση και ουσιαστικότερη επικοινωνία με τους συνανθρώπους μας, διοργανώνοντας κύκλους σεμιναρίων ψυχολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος των ομαδικών σεμιναριακών συναντήσεων με τίτλο “Υπάρχει τρόπος”, θα εστιάσει στην προσωπική ενδυνάμωση και θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων στη θεματολογία του :

- Γνωριμία με τον εαυτό μας και τις δυνατότητές του

- Αντιμετώπιση του στρες στην περίοδο της κρίσης

- Εποικοδομητικές σχέσεις

- Νέα στάση ζωής

με βασικό άξονα το “Θέλω και Πετυχαίνω”.

Η κα. Γιάννα Φαφαλιού, ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην ομαδική ανάλυση και τη συστημική οικογενειακή θεραπεία, μέσα από έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου να αποκτήσουν μία βαθύτερη σχέση με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Με βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια ρόλων θα δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε συνεργατικά τα προβλήματα της εποχής μας και της καθημερινότητάς μας και να ανακαλύψουμε λύσεις στοχεύοντας στην ψυχολογική μας ευεξία και εν τέλει στην Ευ-ζωία που πρεσβεύει ο Σύλλογος “ΑΡΤΙΟΝ”.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να παρευρεθούν στη συνάντηση με την εκπαιδεύτρια- ψυχολόγο κα. Γιάννα Φαφαλιού και τους υπευθύνους του “ΑΡΤΙΟΝ” την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 7:00μμ. Στον ημιόροφο του ξενοδοχείου “Χανδρής”, όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ