19.2.2014 12:34

Θα σας βόλευε η ανακύκλωση της μιζέριας

ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣ Ο Ν. ΝΥΚΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Και την επίβλεψη των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου αλλά και την έγκριση της Περιφέρειας έχει το έργο της ανάπλασης του παραλιακού του Βροντάδου, απαντά ο Ν. Νύκτας στη ΛΑΣ.
Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος,το έργο θα ενταχθεί είτε στις βιοκλιματικές αναπλάσεις του  ΕΠΕΡΑΑ και θα χρηματοδοτηθεί από το ΥΠΕΚΑ, είτε στην προκήρυξη για αναπλάσεις της ΕΤΑΑ και όχι από την ΣΑΤΑ του Δήμου, ενώ η μελέτη ανάπλασης του παραλιακού, "ψηφίστηκε ομόφωνα  στο ΔΣ  ( στις 25/06/12 & στις 16/10/13  άρα δεν πρόκειται για προεκλογικό έργο όπως προσπαθείτε να το παρουσιάσετε)"
Παράλληλα ο κ. Νύκτας υποστηρίζει ότι η παρουσίαση της μελέτης θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο  της διαβούλευσης, προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και να ληφθούν υπόψη παράμετροι που θα έχουν ως στόχο την ασφάλεια και την προστασία πεζών και οχημάτων , με μια αισθητική εναρμονισμένη στο περιβάλλον, καθώς όπως γνωρίζετε οποιανδήποτε αλλαγή θα είναι καλύτερο να γίνει τώρα ,  και όχι σε επόμενο στάδιο.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ