9.3.2015 16:12

«Θα μπορούσε να θυμίζει στάση»

«Θα μπορούσε να θυμίζει στάση». Με αυτή τη φράση κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου Συκούση καυτηριάζουν την αδιαφορία των υπηρεσιών του Δήμου που παρότι εδώ και ημέρες έχουν ενημερωθεί για το ξήλωμα της στάσης του λεωφορείου εξαιτίας του ισχυρού ανέμου δεν έχουν προχωρήσει στην επανατοποθέτησή της.

«Πρόκειται για ένα στέγαστρο που είχε τοποθετήσει ο Δήμος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με σκοπό οι μαθητές των σχολείων να μην είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες περιμένοντας το λεωφορείο. Εδώ και ημέρες την παρέσυρε ο δυνατός αέρας και την έριξε κάτω. Έχουμε απευθυνθεί στον Δήμο αλλά κανείς δεν έχει ανταποκριθεί. Το χειρότερο είναι ότι πέφτοντας η στάση έσπασε το φωτιστικό σώμα που υπάρχει ακριβώς πίσω της με αποτέλεσμα τα καλώδια αυτή τη στιγμή να κρέμονται στον αέρα. Εκτός από προκλητικό καταντάει πλέον κι επικίνδυνο», δήλωσαν οι ίδιοι τηλεφωνικά στον «π» ζητώντας για άλλη μία φορά την παρέμβαση του Δήμου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ