25.9.2015 9:37

Θα είμαστε εκεί όταν θα "κόψει" η σούπα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Σύντομα τα μέτρα που θα πλήξουν τους πολίτες θα χαλάσουν τη μαγική εικόνα του Πρωθυπουργού και του "μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ"  υποστηρίζει με ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα, δίνοντας ραντεβού αγωνιστικής δράσης, στο πλευρό όλων των παραγωγικών ομάδων που θα πληγούν και πάλι από ένα ακόμη σκληρότερο μνημόνιο. Στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει:

"Η Λαϊκή Ενότητα Χίου θέλει να ευχαριστήσει τις εκατοντάδες των συμπολιτών μας  στο νησί που μας τίμησαν με την ψήφο τους

Στην νέα Βουλή όπου δυστυχώς η Λαϊκή Ενότητα δεν έχει βουλευτές οι μνημονιακές δυνάμεις ξεπερνούν το 90% των μελών της. Στην Χίο οι μνημονιακές δυνάμεις εκφράζονται και από τους δύο βουλευτές! Και οι δύο βουλευτές "μας" σε λίγες μέρες θα ψηφίζουν μονοιασμένοι τα μνημονιακά μέτρα!´

Προς το παρόν όλη η προπαγάνδα των ΜΜΕ στηρίζει τον Τσίπρα και τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ

Όμως η πραγματικότητα του Γ μνημονίου αμείλικτη θα χαλάσει αυτήν την ψεύτικη   εικόνα.

Πρώτα μέτρα: Υπερφορολόγηση των κατώτερων εισοδημάτων, σκληρή μείωση των συντάξεων που απέμειναν κι άλλη συρρίκνωση των κοινωνικών υπηρεσιών, περιφρόνηση στις ανάγκες των πολλών και  φυσικά άγρια καταστολή σε όσους διαμαρτύρονται. Όλα αυτά θα είναι "η επόμενη μέρα"

Απέναντι σε όλα αυτά ο κόσμος του ΟΧΙ, ο κόσμος της Εργασίας πολύ σύντομα θα αντιδράσει.

Η Λαϊκή Ενότητα φυσικά θα συμμετέχει στους αγώνες της νέας περιόδου.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε κόντρα στις λογικές του μονόδρομου

Γιατί μας αξίζει κάτι πολύ περισσότερο από την κυβερνητική ελεημοσύνη

Για τις ανάγκες των πολλών.

Για να είναι οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ