7.10.2013 12:55

Θα βρεθούν τα χρήματα;

Ο Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΧ

Αισιόδοξος ότι θα αρχίσουν γρήγορα οι εργασίες επισκευής των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ στη Μπέλλα Βίστα μετά την επίλυση των προβλημάτων που διέπουν το νομικό καθεστώς του συγκροτήματος, δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Όμιλου και Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέαντρος Ρακιντζής.
Βασική προϋπόθεση για τη ροή των εξελίξεων είναι η έγκαιρη  εξασφάλιση των απαιτούμενων πιστώσεων, για την απόκτηση των οποίων καταβάλλεται  προσπάθεια ένταξης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
«Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, το κτίριο έχει κηρυχθεί διατηρητέο και η πισίνα θα γίνει 50άρα. Δεν ξέρω τι χρήματα υπάρχουν και πόσα θα βάλλουν αυτοί που στηρίζουν την κατασκευή του έργου, γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί σε κάποιο από τα χρηματοδοτικά πρωτοκόλλα του ΕΣΠΑ. Τα απαιτούμενα χρήματα είναι πολλά, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθούν οι πιστώσεις».
Δεν ξεχνά

Ο Λ. Ρακιντζής έχει πάντα τη Χίο στην καρδιά του και μας επισκέπτεται όσο μπορεί συχνότερα, αφού έζησε εδώ τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια έως το γυμνάσιο και έπαιξε πόλο στο ΝΟΧ.
Αυτή τη φορά έδωσε το παρόν στη Χίο ως εισηγητής στο 8ο Ιατροφιλοσοφικό συνέδριο με τίτλο “Οι μαθητές του σήμερα, στην  Ελλάδα του αύριο”, όπου διαπραγματεύτηκε και παρουσίασε το θέμα “Ο Ιπποκράτης και τα μηνύματα για τους νέους”.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ