30.5.2014 14:46

Τεστ οδήγησης των νέων Yamaha

Tην ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν στην πράξη το μοναδικό χαρακτήρα των μοτοσικλετών YAMAHA θα έχουν όσοι επισκεφτούν την εκδήλωση «ΧΙΟΣ YOUR TOWN, YOUR RIDE», που διοργανώνουν στην πλατεία Βουνακίου στις 30 και 31 Μαΐου και την Προκυμαία την 1η Ιουνίου 2014 από τις 10:00 έως και τις 20:00, η εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ / YAMAHA Α.Ε.Ε, επίσημος αποκλειστικός διανομέας της YAMAHA ΜΟΤORS C.O., και η αντιπροσωπεία της εταιρείας «Χίος Yamaxa Center Δημήτρης Γιαμάς».
Οι λάτρεις των μηχανών μπορούν να διαπιστώσουν το μοναδικό χαρακτήρα των μοτοσυκλετών ΜΤ 09 και ΜΤ 07,τα κορυφαία πλεονεκτήματα του σβέλτου scooter Xenter 150, του ασυναγώνιστου X-MAX 250, του κορυφαίου Τ-ΜΑΧ 530, τα καλύτερα παπιά στην κατηγορία τους Crypton  και άλλα σημαντικά μοντέλα YAMAHA.
Εκτός από τις δοκιμές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ανθρώπους της εταιρείας σε ένα ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον και να απολαύσουν μια σύντομη αλλά περιεκτική παρουσίαση με οδηγίες ασφαλούς οδήγησης από τον καταξιωμένο δημοσιογράφο και εκπαιδευτή Θανάση Χούντρα.
Επιπλέον, μετά την εκδήλωση, ένας τυχερός από αυτούς που θα κάνουν το test drive θα έχει την ευκαιρία να μπει σε κλήρωση και να διεκδικήσει να κερδίσει ένα κράνος Shark 5600 Dark Knight.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ