12.4.2016 9:47

Test drive στα μαθηματικά

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Στις 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το ανακεφαλαιωτικό διαγώνισμα στα μαθηματικά για τους για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γενικών Λυκείων των Νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου, των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Τέτοιου είδους ανακεφαλαιωτικά διαγωνίσματα στα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου πραγματοποιούνται με απόλυτη επιτυχία στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου από το σχολικό έτος 2009-2010, με άμεσο αποτέλεσμα να έχουν πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των μαθητών, αφού θεωρούνται από τους ίδιους ένας τελικός έλεγχος των γνώσεών τους και ένας τελευταίος εποικοδομητικός εντοπισμός και κάλυψη τυχόν αδυναμιών τους πριν από τις εξετάσεις.

Έχοντας ως στόχο τον εγκλιματισμό των μαθητών στις συνθήκες των πραγματικών εξετάσεων, το φετινό διαγώνισμα θα διεξαχθεί, όπως πάντα, κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο χώρο του σχολείου φοίτησης του κάθε μαθητή, θα είναι τρίωρης διάρκειας με ώρα έναρξης την 09:00 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2016, ημέρα Παρασκευή, με εξεταστέα ύλη το σύνολο της εξεταστέας ύλης του μαθήματος αυτού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ