9.4.2014 10:47

Τεστ drive Πανελληνίων

ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πρόβα Πανελλήνιων εξετάσεων στα Μαθηματικά θα κάνουν και φέτος οι μαθητές της Γ Λυκείου συμμετέχοντας την Κυριακή στο ανακεφαλαιωτικό διαγώνισμα, με στόχο τον εγκλιματισμό των μαθητών στις συνθήκες των πραγματικών εξετάσεων.
Η εξέταση αυτή γίνεται με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης εκπαίδευσης και τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων ειδικοτήτων
Το φετινό διαγώνισμα θα διεξαχθεί, όπως πάντα κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο χώρο του σχολείου φοίτησης του κάθε μαθητή, θα είναι τρίωρης διάρκειας με ώρα έναρξης τη 10:30. και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2014, ημέρα Κυριακή, με εξεταστέα ύλη το σύνολο της εξεταστέας ύλης του μαθήματος αυτού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ