19.12.2018 21:45

Τέλος στο σήριαλ της Ένωσης Γονέων με ευρεία αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου

Με την ευρεία αποδοχή των Δημοτικών Συμβούλων πλην της Χιακής Συμπολιτείας και της Λαϊκής Συσπείρωσης αναγνωρίστηκε η νέα διοίκηση της Ένωσης Γονέων Χίου, για την οποία πολλάκις εκφράστηκαν αμφισβητήσεις για την νομιμότητα εκλογής της, ωστόσο καμία στοιχειοθετημένη αμφισβήτηση δεν κατατέθηκε ουδέποτε δημόσια

Η νέα διοίκηση της Ένωσης Γονέων βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο βάζοντας τέλος στις φήμες περί του σκοπού και των επιδιώξεών της καθώς και της νομιμότητας εκλογής της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο άδικα περίμενε εδώ και καιρό οποιαδήποτε νομική αμφισβήτηση κατά της διαδικασίας, αφού όσοι αντιδικούσαν καταθέτοντας άρθρα και παρεμβάσεις που άφηναν σκιές στη νομιμότητα εκλογής, δεν προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα η νέα διοίκηση της Ένωσης απλά να αναγνωριστεί με ελάχιστη καθυστέρηση και να ορίσει εκπροσώπους στις σχολικές επιτροπές.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ