25.4.2020 22:31

Τελικά επιτράπηκαν οι κάμερες για χάρη του Μάρκου

Μπορεί να απαγόρευσε κάθε είδους τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη στους δημοσιογράφους της Χίου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εβδομάδας, παρά τα συνεχή αιτήματα – τουλάχιστον από την πλευρά του Politischios.gr- ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Μητροπολίτη Μάρκο, να κάνει μία μικρή εξαίρεση για την ονομαστική του εορτή.

Σε σχετική ενημέρωση της Μητρόπολης, αφού πληροφορηθήκαμε τα συναφή περί της εκκλησιαστικής μεγαλοπρέπειας με την οποία η Χίος ετίμησε τον Άγιο Μάρκο – κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- παρακολουθήσαμε όχι μία, όχι δέκα, όχι είκοσι αλλά συνολικά 41 φωτογραφίες από τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μάρκου.

Το ποιος σκανδαλίζει τους πιστούς καλύτερα ας το απαντήσουν όσοι ανέβασαν το σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης, απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα για ποιο λόγο τα ονομαστήρια έτυχαν φωτογραφικής κάλυψης σε αντίθεση με τα Θεία Πάθη της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας. 

Εις πολλά έτη Δέσποτα… και του χρόνου με ψηφιακό άλμπουμ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ