2.10.2015 14:27

Τελικά ανακυκλώνουμε [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΥΞΗΣΗ 50 % ΣΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ Γ’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

Συνείδηση κυρίως για τους κατοίκους της πόλης της Χίου, έχει γίνει η ανακύκλωση με τον Δήμο Χίου να ανακοινώνει σήμερα ότι από την ημέρα που η Υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησε στην αποκομιδή των ανακυκλώσιμων με ίδια μέσα (23/7) καταγράφηκε αύξηση των υλικών σε ποσοστό της τάξεως του 50%.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το γεγονός αν υπολογίσει κανείς ότι η συλλογή γίνεται μόλις σε 170 κάδους (σε σύνολο 700) και μόνο με 1 απορριμματοφόρο από τα τρία που συνολικά αναμένουμε μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου», σημείωσε σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.   

Αυξάνονται τα κέρδη

Ερωτώμενος για το τι σημαίνει η αύξηση των ανακυκλώσιμων για το ταμείο του Δήμου και τον Δημότη ο κ. Μπελέγρης σημείωσε:

«Με τα στοιχεία που μας έδωσε η Ιδιωτική Εταιρεία που συνεργαζόμαστε, τα ανταποδοτικά του πρώτου τριμήνου του 2015, ανέρχονται στις 15.000 ευρώ. Αν υπολογίσουμε ότι έχουμε μία αύξηση της τάξεως του 50%, τότε το Γ’ τρίμηνο θα εισπράξουμε 22.000 ευρώ», είπε τονίζοντας παράλληλα ότι αυτό είναι και το ποσό που απαιτείται για την τριμηνιαία δόση του δανείου για την αγορά της ΒΙ.ΑΛ.. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ