3.7.2012 16:11

Το τελευταίο αντίο στον Γ. Μουρούνα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΠΛΥΤΟΥ

 
Έφυγε ένα φίλος…
 
Η είδηση του θανάτου του Ι. Μουρούνα σκόρπισε συγκίνηση στην κοινωνία της Χίου.
Για τον άνθρωπο, αλλά και τον αυτοδιοικητικό παράγοντα που άφησε τη σφραγίδα και το στίγμα του σε όλους τους τομείς όπου εργάστηκε, όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα.
 
Π. ΒΡΟΥΛΗΣ
Μεγάλη απώλεια
«Έφυγε ένας νέος άνθρωπος, όλοι είχαμε ανάγκη την προσφορά του, έφερνε σε πέρας ότι αναλάμβανε, είχε ένα γλυκό και μετριοπαθή τρόπο να στις επαφές του με τους ανθρώπους, περνούσε πάντα τα μυνήματα που ήθελε με καλό τρόπο. Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας και περισσότερο για την οικογένεια του».
 
Π. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Καλός φίλος
«Ήταν ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης. Η φιλία μας δεν περιοριζόταν μόνο στο δημοτικό συμβούλιο και τη ΔΕΥΑΧ, όπου συνεργαστήκαμε  πολλά χρόνια άψογα. Τώρα τελευταία μου είχε προτείνει να πάμε διακοπές στη Σάμο, να ξεσκάσουμε για λίγο, όπως έλεγε, αλλά δεν μου το επέτρεψαν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Του είπα ότι θα βρω μια άλλη ευκαιρία να πάμε, αλλά δεν προλάβαμε.
Ήταν ένας καλός συνεργάτης, τυπικός σε όλα του και πολύ δουλευταράς».
 
Μ. ΦΥΤΟΥΣΗΣ
Θετική αύρα
«Τον εκτιμούσα πάντα και τον σεβόμουνα παρά το ότι είμαστε «αντίπαλοι» στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί ήταν πράος και συναινετικός παράγοντας. Προσπαθούσε να δίνει λύσεις, ακόμη και στη διαφωνία του είχε το δικό του τρόπο να διαχωρίζει τη  θέση του χωρίς υψηλούς τόνους, χωρίς  να γίνεται επιθετικός. Είχε μια θετική αύρα. Έφυγε πολύ νωρίς, είχε να προσφέρει ακόμη πάρα πολλά, εύχομαι καλό κουράγιο στην οικογένεια του».  
 
ΟΑΕΔ
Τιμητική σιωπή
Πολύ συγκινημένοι δηλώνουν και οι συνάδελφοι του στον ΟΑΕΔ, που είχαν τη ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του περισσότερα από 20 χρόνια.
Για λόγους διακριτικότητας σιωπούν ατομικά, θεωρώντας ότι πολλές φορές τα λόγια  δεν μπορούν να αποδώσουν την οφειλόμενη τιμή  στη μνήμη των αγαπητών προσώπων που φεύγουν από κοντά μας τόσο νωρίς

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ