21.3.2013 13:02

Τελευταία δρομολόγια για τα λεωφορεία από την Απλωταριά;

Το έργο της Απλωταριάς ίσως αποτελέσει την αιτία για άλλη μια βελτιωτική κίνηση, προς όφελος των δημοτών και της ποιότητας ζωής μας, αφού γίνεται η αφορμή για την επιστολή του αντιδήμαρχου Π. Στεφάνου στα ΚΤΕΛ, με την οποία ζητά την τροποποίηση του δρομολογίου των λεωφορείων από την οδό Κοραή στην Καλαμπόκα.

Τα λεωφορεία καλούνται να αλλάξουν προς το παρόν δρομολόγιο, λόγω των εργασιών ανάπλασης της Απλωταριάς, στα πλαίσια των οποίων μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να ξεκινήσει η επέκταση της πλακόστρωσης της.

Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει μάρτυρες της σκηνής κατά την οποία το λεωφορείο δεν μπορεί να περάσει από τη στροφή της Κοραή προς την Καλαμπόκα λόγω  σταθμευμένων οχημάτων; Πόσες φορές δεν ταλαιπωρηθήκαμε από αυτό είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί; Αυτή την κατάσταση προτίθεται να αλλάξει ο κ. Στεφάνου, που δεν κρύβει την επιθυμία του η προσωρινή αλλαγή του δρομολογίου να γίνει μόνιμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου της Απλωταριάς να απαγορεύεται η διέλευση μεγάλων οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ