12.12.2012 10:38

"Τελεία και παύλα" στη διαφθορά

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Μία επίδοξη κίνηση μέσω διαδικτύου με στόχο τη μείωση της διαφθοράς στο δημόσιο, ξεκίνησε ομάδα συμπολιτών μας από την Αθήνα. Μέσα από ανώνυμες καταγγελίες στο site http://www.teleiakaipavla.gr ο καθένας από εμάς μπορεί να καταγγείλει το περιστατικό διαφθοράς μέσα από την προσωπική του εμπειρία.
 
Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι φορείς, καταγράφουν τον δημόσιο φορέα όπου έγινε το συμβάν και αναρτούν λίστα με τους πιο διεφθαρμένους φορείς σε πανελλαδικό επίπεδο ώστε να ασκήσουν πίεση στους υπεύθυνους να προκειμένου να βάλουν φρένο σε όσους απαιτούν φακελάκι ή γρηγορόσιμο.
 
«Είμαστε απλοί πολίτες, μια ομάδα από σας, που αποφάσισαν να πουν δυνατά αυτό που αισθάνονται, να κάνουν δράση την αντίδραση σε μια κατεστημένη συμπεριφορά: Τέλος στη διαφθορά, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

  • Σήμερα
  • Απλά
  • Καθαρά

Σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, όχι από τους άλλους αλλά από εμένα, εσένα, τον καθένα.
Η δράση πολιτών ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ξεκίνησε ως ιδέα μιας μικρής ομάδας ανθρώπων. Περιμένουμε και ελπίζουμε όλοι εσείς που νιώθετε ότι ο όρος «διεφθαρμένος σαν Έλληνας» δεν σας εκπροσωπεί να την αγκαλιάσετε συμμετέχοντας ενεργά», αναφέρουν οι εμπνευστές της κίνησης μέσα στον ιστότοπο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ