22.2.2017 13:05

Τεχνικό κλιμάκιο της ΕΡΤ στη Χίο

Τέλος στην προβληματική λειτουργία του αναμεταδότη του Θολοποταμίου υποστρίζει ότι μπαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Υποδομών Κ. Παπαδόπουλος με την άφιξη του κλιμακίου τεχνικών της ΕΡΤ και τις εργασίες που αυτοί εκτέλεσαν κατά την παραμονή τους στο νησί.

«Οι τεχνικοί, όπως μας δήλωσαν, προέβησαν σε εργασίες συντήρησης και επισκευής του αναμεταδότη, καθώς και στη εγκατάσταση νέου δορυφορικού κατόπτρου.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα δοθεί τέλος στην προβληματική του λειτουργία, γεγονός που ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους κατοίκους της Νότιας Χίου.

Ενημερώνουμε τους πολίτες, ότι παρακολουθούμε το θέμα και  θα συνεχίσουμε τις επαφές με όλους τους παρόχους ψηφιακού σήματος, επισημαίνοντάς τους ότι οφείλουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, καθώς και τη δυνατότητα απρόσκοπτης πρόσβασης στα δίκτυα ενημέρωσης.

Η ανάγκη για ενημέρωση, αποτελεί βασικό δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών,  πόσο μάλλον αυτών που κατοικούν σε ακριτικές και εθνικά ευαίσθητες περιοχές», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος στην ανακοίνωση του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ