18.1.2016 9:33

Ταξιδεύοντας τη μαστίχα στον κόσμο

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ Η ΜΕDIΤΕRRΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ

Τα προϊόντα και τα καταστήματα mastihashop τώρα και σε αυτοκίνητο ΒΑΝ! Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του βρίσκει πολλούς τρόπους να προωθήσει τα προϊόντα του και να προβάλλει την εταιρία  που αντιπροσωπεύει. Η Mediterra, εκτός των άλλων,  έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει και συνεργάτες.

Τους τρείς τελευταίους μήνες ο συνεργάτης της Mansoor Al Bastaki, master franchisee και ιδιοκτήτης του καταστήματος mastihashop στο Dubai, διαφήμισε και πρόβαλλε τα προϊόντα της εταιρίας  γυρίζοντας όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συμμετέχοντας σε πολλά events  με τη χρήση ενός ειδικού αυτοκινήτου –  καντίνα,  του Mastiha Van! Με το  mastiha van πέτυχε και πραγματοποίησε  πωλήσεις σε φρέσκα προϊόντα μαστίχας  σε καφέ, σε παγωτό και σε  milkshake, αλλά και  σε έτοιμα σκευάσματα  κυρίως της κατηγορίας snackμε εξαιρετικές επιδόσεις

Το πρόγραμμα θα επικαιροποιηθεί  το επόμενο διάστημα και ο ευρηματικός επενδυτής θα επεκτείνει τη δράση του  όπου πρέπει πιθανότατα και με άλλες ευρηματικές μεθόδους, τονίζει στον «π» ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μανδάλας.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ