16.4.2014 10:09

Ταλαιπωρεί η ΔΕΗ τους αγρότες

ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ

Εκ νέου υποβολή των δικαιολογητικών ζητά η ΔΕΗ από τους πελάτες της με αγροτικό τιμολόγιο, χωρίς πρώτιστα να έχει ενημερώσεις σχετικά το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου με επιστολή του σχετικά με το θέμα  ενημερώσει τους κατοίκους του Κάμπου καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο σχετικά με  την εκ νέου υποβολή δικαιολογητικών μέχρι τις 31-7-2014.
Στην επιστολή αναφέρεται: 

 "Η Δ.Ε.Η. και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πωλήσεων αυτής απέστειλε μια χωρίς ημερονία επιστολή προς τους πελάτες της, χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ).
 Οι Περιφέρειες δεν έχουν χορηγήσει ακόμα τις σχετικές άδειες χρήσης του νερού των πηγαδιών και των γεωτρήσεων, αν και έχουν υποβληθεί οι σχετικές αιτήσεις. Το βέβαιο είναι ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει χορηγήσει ελάχιστες.
 Για όλα αυτά που έξαφνα η Δ.Ε.Η. αποφάσισε να δημιουργήσει παραμονές του Πάσχα αλλά και των επικείμενων εκλογών, το ΥΠ.Α.Α.Τ. επελήφθη του θέματος και επιφυλάσσεται, μετά το Πάσχα, να «κουβεντιάσει» το θέμα με τη Δ.Ε.Η. για να βρεθεί λύση”.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ