16.12.2019 19:13

Τα συγχαρητήρια του Αρχηγού στο Λιμεναρχείο της Χίου

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποίησε κατά το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Σκανδάλη στο πλαίσιο παρακολούθησης του επιχειρησιακού σχεδιασμού των Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου όπου και συναντήθηκε με τη Λιμενάρχη Χίου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. (Τ) Ειρήνη Αργύρη και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και των Λιμενικών Σταθμών Υπαγωγής του καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χίο, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα πλωτά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στην περιοχή και συνομίλησε με τα στελέχη, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα αυτών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.  

Στη συνέχεια ο Αρχηγός επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και το προσωπικό της Σχολής  και επιθεώρησε τους χώρους εκπαίδευσης και φοίτησης των σπουδαστών. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διοικητής της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών όπου αντίστοιχα ενημέρωσε τον κ. Αρχηγό για θέματα αρμοδιότητάς του.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ