2.6.2012 12:17

Τα σπήλαια μας υποδέχονται

• ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 
Το μαγικό υπόγειο κόσμο τους αποκαλύπτουν από σήμερα ως τις 30 Σεπτεμβρίου τα δυο επισκέψιμα σπήλαια της Χίου. Η ανάθεση της διαχείρισης λειτουργίας τους από το Δήμο στην Προμηθευτική είχε ως συνέπεια την ταχύτατη εκ μέρους της διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και από σήμερα τα σπήλαια σε Ολύμπους και Άγιο Γάλας υποδέχονται τους επισκέπτες τους.
Συγκεκριμένα, το σπήλαιο Ολύμπων θα λειτουργεί από 11.00 έως 18.00  εκτός Δευτέρας, και αντίστοιχα το σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος από 11.00  έως 19.00. Ειδικά για το τελευταίο η ξενάγηση επεκτείνεται και στον βυζαντινό ναό της Παναγίας Αγιογαλούσαινας.
Από φέτος εφαρμόζεται και νέα τιμολογιακή πολιτική, με μειωμένο εισιτήριο στην τιμή των 3 ευρώ για ομαδικά τουριστικά γκρουπ, μαθητές, φοιτητές και παιδιά κάτω των 18 ετών, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών, στρατιωτικούς, εφέδρους και ΑμΕΑ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 
22710-93364 για το σπήλαιο των Ολύμπων και  22740-22004 για το σπήλαιο του Αγ.Γάλακτος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ