6.6.2013 15:53

Τα πρώτα ξηλώματα

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Στις πρώτες εργασίες αφαίρεσης των αυθαίρετων κατασκευών των καταστημάτων του κέντρου προχώρησε ο Δήμος Χίου ακολουθώντας την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που εξέδωσε νέα κανονιστική διάταξη για τις αυθαίρετες καταλήψεις χώρων.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Χίου: « η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με βάση τη νομοθεσία του Καλλικράτη και τη νέα κανονιστική απόφαση, μπορεί να προχωρήσει στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και περιπτέρων», ενώ καλεί όσους καταστηματάρχες δεν έχουν υποβάλει αίτημα για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων για το 2013, να προχωρήσουν στην κατάθεση του σχετικού αιτήματος.

«Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, η αισθητική εικόνα και λειτουργικότητα των κοινοχρήστων χώρων και η ασφάλεια της κίνησης των πεζών», καταλήγει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ