#Εργατικό Κέντρο Χίου #Εργατική πρωτομαγιά

Τα παιδιά ζωγράφισαν την Εργατική Πρωτομαγιά

Τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής και πανό ανακοίνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου, με τη βράβευση των διακριθέντων να πραγματοποιείται την Παρασκευή 1 Μαΐου.

Τα τρία έργα που αποτύπωσαν με τον πιο άμεσο τρόπο το νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ανέδειξε η επιτροπή του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής και πανό που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στη Χίο, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας.

Σύμφωνα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου, η φετινή αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε μία γενική κατηγορία για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, δεδομένων των συμμετοχών που υπήρξαν. Η επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, αποφάσισε ομόφωνα την αξιολόγηση όλων των έργων με ενιαία κριτήρια.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το 4ο Νηπιαγωγείο Χίου, με ομαδικό έργο, ενώ το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στο 10ο Νηπιαγωγείο Χίου, επίσης για ομαδικό έργο.

Το τρίτο βραβείο απέσπασε η Αντωνέλλα Ράγκου, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου από το Μουσικό Σχολείο Χίου, με ατομική συμμετοχή.

Η βράβευση των έργων, καθώς και η απονομή των επαίνων διάκρισης και των δώρων, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Μαΐου 2026, στις 10:30, στο Εργατικό Κέντρο Χίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ