9.9.2013 12:34

Τα μπάζα στο στόχαστρο του ΔΙΑΝΟΧ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΙΑΝΟΧ

Τη συνδρομή της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας σε επίπεδο Τεχνικής Υποστήριξης για την εναλλακτική διαχείριση Αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές & Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) και την προεπεξεργασία των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ), ζητά με επιστολή του ο Στ. Σουρέλας ως πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Χίου.

Στην επιστολή του ο κ. Σουρέλας εξηγεί ότι στη Χίο δεν υπάρχει οργανωμένο δίκτυο συλλογής και διαχείρισης των υλικών που περιλαμβάνονται στα Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων με αποτέλεσμα  η διαχείριση τους γίνεται αποσπασματικά και μη ελεγχόμενα δημιουργώντας πρόβλημα στο περιβάλλον.
Και ζητά από τις υπηρεσίες της Διαχειριστικής Αρχής τη συμβολή τους σε επίπεδο τεχνικής βοήθειας και μελετών προκειμένου να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες που θα επιτρέψουν στον ΦοΣΔΑ Χίου τη διαχείριση και αυτών των αποβλήτων.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ