7.12.2012 22:49

Τα μαζεύει ο Λύκος

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

«Σήμερα μαζεύουμε τα πράγματα μας και εγκαταλείπουμε το κτίριο, μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια. Οι εργαζόμενοι μας θα μείνουν άνεργοι και εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να στήσουμε και πάλι την επιχείρηση», δηλώνει η Αιμιλία Λύκου, την ώρα που μαζί με τους υπαλλήλους της αρχίζουν να μεταφέρουν τα πράγματα από το κτίριο της οδού Ενώσεως. Χτες γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους της επιχείρησης, αφού το Πρωτοδικείο απέρριψε  την αίτηση αναστολής του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής από το δημοτικό κτίριο που έχει υποβάλλει η Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου.
«Η εκτέλεση της απόφασης είναι τελεσίδικη, πρέπει να παραδοθεί στο δημόσιο και να κατεδαφιστεί αφού τα κτίσματα που είναι μέσα στον αιγιαλό και την παραλία είναι αυθαίρετα», τονίζει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Μ. Κισσάνης.
Το πρωτόκολλο έχει προωθηθεί στη Γραμματεία της Περιφέρειας και η κατεδάφιση θα αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Χίου.
«Μας βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό, αισθανόμαστε εξαπατημένοι από το δήμο στον οποίο πληρώναμε τόσα χρόνια ενοίκιο για ένα αυθαίρετο το οποίο τώρα καλούμαστε να εγκαταλείψουμε,  σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση μας έχει τσακίσει», προσθέτει η ίδια, χαρακτηρίζοντας την όλη διαδικασία άσχημη και φαιδρή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ