25.6.2013 15:37

Τα μάτια τους δεκατέσσερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ

Με  χίλιες προφυλάξεις για να αποφύγουν τα τροχαία ατυχήματα το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι από τις υπηρεσίες που έχουν μεταφερθεί και στεγάζονται στη νέα πτέρυγα, χρησιμοποιούν από σήμερα τη νέα είσοδο του νοσοκομείου απέναντι από το σούπερ μάρκετ Βερόπουλος.

Οι περισσότεροι εξυπηρετούμενοι επισημαίνουν τους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί από τις ελλείψεις και  υποστηρίζουν ότι  η μεταφορά έγινε εσπευσμένα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολλά λειτουργικά προβλήματα.

Πεζοί και ΕΚΑΒ

Προς το παρόν στη νέα είσοδο στεγάστηκε μόνο η υπηρεσία ασφαλείας και ελέγχου Στην παλιά είσοδο εξακολουθεί να στεγάζεται το τηλεφωνικό κέντρο και έχουν δυνατότητα πεζής πρόσβασης από 08:30 έως 13:15 και 17:30 έως 20:30 καθημερινά οι επισκέπτες των κλινικών. Τα μόνα αυτοκίνητα που έχουν δικαίωμα εισόδου - εξόδου από την παλιά πύλη είναι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αφού η υπηρεσία για αρκετό χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται από αυτή την πύλη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ