25.10.2022 18:56

Τα μαλλιά τους δύναμη σε γυναίκες μαχήτριες κατά του καρκίνου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Μία εξαιρετικής σημασίας δράση, με απώτερο στόχο να βοηθήσουν όσες γυναίκες δίνουν τη μάχη με την καρκίνο, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 25.10.2022, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου, από κοινού με την Διεύθυνση Πρόνοιας και τον Σύλλογο Κουρέων και Κομμωτών του νησιού.

Στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, γυναίκες κάθε ηλικίας προσέφεραν τα μαλλιά τους, ώστε με αυτά να φτιαχτούν περούκες που θα διατεθούν δωρεάν από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Στόχος της δράσης, όπως είπαν οι συμμετέχοντες, ήταν να μεταδοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και συμπαράστασης για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους αλλά και να ενημερωθούν όλοι για την αξία του προληπτικού ελέγχου.

Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης, πολλές νέες κοπέλες, προσφέρονται να χαρίσουν την δύναμη ζωής σε πάσχουσες, ενώ κάποιες από εκείνες που έχουν αποθεραπευτεί επιστρέφουν τις περούκες, για να στολίσουν το κεφάλι κάποιας άλλης ασθενούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ