29.7.2012 12:48

Τα δύο χωριά απαιτούν

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΚΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Στη δημιουργία τριμελών επιτροπών προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα άσκησης ελέγχου στις συνθήκες μεταφοράς των μαθητών απο Συκιάδα και Λαγκάδα προχώρησαν χθες οι κάτοικοι των δύο χωριών, έπειτα από πολύωρες συνεδριάσεις τις δυο τελευταίες ημέρες.

Όπως τόνισαν το πολύνεκρο δυστύχημα της προηγούμενης Δευτέρας ήταν η αφορμή προκειμένου οι γονείς των μαθητών να αποκτήσουν λόγο και άποψη στο θέμα των κριτηρίων που μπαίνουν κάθε φορά στον εκάστοτε ανάδοχο που αναλαμβάνει το έργο της μεταφοράς των μαθητών απο τα δύο χωριά προς τον Βροντάδο ή τα Καρδάμυλα.

Μάλιστα οι κάτοικοι μέσα απο τις 3μελής επιτροπές τις επόμενες ημέρες θα συντάξουν μια λίστα απο αιτήματα που θα τα παραδώσουν σε Περιφέρεια και Δήμο και θα ζητήσουν να γίνουν αποδεκτά απο τους φορείς ενώ για πρώτη φορά ακούστηκαν αιτήματα για μεταφορά των μαθητών από ιδιώτες σε περίπτωση που το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δεν μπορέσει να εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των δρομολογίων με λεωφορεία κάτω των 10 ετών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ