28.5.2014 11:52

«Τα δικά σας όνειρα οι ελπίδες μας για το αύριο»

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι η γέφυρα που σας οδηγεί από τη μαθητική ζωή στον κόσμο της επιστημονικής γνώσης και παράλληλα, το εφαλτήριο σ' ένα νέο περιβάλλον  γεμάτο εμπειρίες, επιτυχίες και προοπτικές.
Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σας λάβατε όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, και καλλιεργήσατε τις αξίες ώστε να ανταποκριθείτε σ’ αυτή τη δοκιμασία , που είναι βασική αλλά όχι και απαραίτητα καθοριστική για το εργασιακό  σας μέλλον
Τα δικά σας όνειρα είναι η ελπίδα μας για το αύριο.

Σας εύχομαι από καρδιάς, τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους δικούς σας κόπους και θυσίες, όπως και αυτούς των οικογενειών σας, που με αγάπη και αγωνία βρίσκονται στο πλευρό σας..

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!», αναφέρει σε μήνυμα του προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων ο βουλευτής Χίου Στ. Κάρμαντζης

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ