5.7.2012 11:16

Τα αρχεία υφίστανται

Βαρύ το κλίμα στο «Σκυλίτσειο» από την επίσκεψη του κλιμακίου του ΙΚΑ για τον επανέλεγχο της ορθότητας των επιδομάτων τυφλότητας. Υπάρχουν εκείνοι που από την κακώς νοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη αγωνιούν μην τυχόν και η έρευνα «τσακώσει» περιπτώσεις που … βγάζουν μάτι, υπάρχουν κι εκείνοι που … δεν καταλαβαίνουν Χριστό και ζητούν να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι για τις αιματηρές περικοπές στο μισθολόγιο τους σήμερα δεν είναι υπεύθυνος μόνον ο κάθε Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά και οι πράξεις των «από κάτω» για να χτίζονται οι μικρές κατά τόπους εξουσίες.
«Περιμένουμε πως και πώς να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες, αν υπάρχουν. Αυτές οι πολιτικές στοιχίζουν σήμερα στην οικογένεια μου», μου μετέφερε κάποιος καλά … μπασμένος στα νοσοκομειακά. Εκείνος είναι που προσθέτει και τη σημαντική πληροφορία ότι η φήμη πως τα αρχεία του παρελθόντος χάθηκαν στη μετακόμιση, προφανώς εσκεμμένα, δεν ευσταθεί και υπάρχουν πολύ πρόσφατα τιμολόγια στο «Σκυλίτσειο» από τη μεταφορά τους στην Περιφερειακή Διοίκηση, εκείνη που έχει αναλάβει πια το ρόλο της πρωτοβάθμιας υγιεινής επιτροπής. «Να μη διανοηθούν να προβάλουν τέτοιες δικαιολογίες», συμπληρώνει, διατεθειμένος να ξεσκεπάσει την πραγματικότητα, αν στην προσπάθεια των ελεγκτών μπουν τεχνητά εμπόδια.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ