24.6.2016 15:16

Συζητούν για το μέλλον του Περιφερειακού

Ανοιχτό κάλεσμα με θέμα την υπεύθυνη ενημέρωση για το ζήτημα του Περιφερειακού της πόλης απευθύνουν οι «φίλοι του περιφερειακού» που ανακοίνωσή τους καλούν πολίτες, φορείς και υπηρεσίες σε ανοιχτή ενημέρωση την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου από τις 11:00 έως τις 12:30.

«Το έργο αυτό σχεδιάστηκε και μέχρι τώρα κατασκευάστηκε με πολλά προβλήματα, τα οποία αποθαρρύνουν τους οδηγούς να το χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με την επιστήμη και τη διεθνή εμπειρία, ζωτικής σημασίας για τη λειτουργικότητα των περιφερειακών δρόμων, είναι η επιτυχημένη σύνδεσή τους με το υπόλοιπο εθνικό, επαρχιακή ή αστικό οδικό δίκτυο. Θέλουμε να παρέμβουμε για να προλάβουμε εσφαλμένες λύσεις που θα προκαλέσουν τροχαία δυστυχήματα και δυσλειτουργία του νέου έργου.

Θεωρούμε καθήκον μας την ενημέρωση των συμπολιτών και την καθοριστική παρέμβαση, προκειμένου να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο και να δούμε επιτέλους να εφαρμόζονται σύγχρονες λύσεις σε απλά προβλήματα κυκλοφορίας», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές, τονίζοντας ότι μετά την ενημέρωση θα απαντηθούν εύλογες ερωτήσεις και απορίες. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ