13.7.2016 11:53

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Αλήθεια ο κ. Μηταράκης τι έργο έχει να μας παρουσιάσει;»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Νέα επίθεση στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με αφορμή την απορρόφηση κονδυλίων από το νέο ΕΣΠΑ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σημειώνει ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ , ενώ η απορρόφηση στο τρέχον ΕΣΠΑ,  βρίσκεται στο 13%, ποσοστό υψηλότερο από όλα τα κράτη μέλη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Στην Χίο μια σειρά από έργα είναι δρομολογημένα είτε ενταγμένα στο ΕΣΠΑ  ή η ολοκλήρωση τους  θα γίνει από ιδιώτη.

H ολοκλήρωση  του clearway του  Αεροδρομίου Χίου θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία , τον τουρισμό  και την  οικονομία.

Έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και αναμένεται να ξεκινήσουν είναι η «Συντήρηση της Νέας Μονής Χίου» « η Αποκατάσταση του Κάστρου Χίου», « η Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Συκούση στη Χίο»,  και  « η Αποπεράτωση του  κτηρίου  του κολεγίου» .

Όλα αυτά δείχνουν ότι με σωστή διαχείριση  των εργαλείων που η Κυβέρνηση έχει στα χέρια της  μπορεί η Δίκαιη Ανάπτυξη με την Παραγωγική Ανασυγκρότηση να επανεκκινήσουν  την οικονομία και  η χώρα μας να αφήσει πίσω της το Ανύπαρκτο σχέδιο ανάπτυξης των προηγούμενων Κυβερνήσεων», αναφέρει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πυρά του για μία ακόμη φορά δεν ξέφυγε ούτε ο Ν. Μηταράκης για τον οποίο στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Αλήθεια ο Κος Μηταρακής ως  πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης τι έργο έχει να μας παρουσιάσει ;Ποια η συνεισφορά του στην Ανάπτυξη του τόπου μας;

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, αποδεδειγμένα, νοιάζεται  τόσο για την δίκαιη ανάπτυξη του τόπου μας όσο και  για την καλυτέρευση της ζωής  των Χιωτών».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ