Κοινωνία

13/7/16 11:53

τελ. ενημ.: 13/7/16 11:53

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Αλήθεια ο κ. Μηταράκης τι έργο έχει να μας παρουσιάσει;»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Νέα επίθεση στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου με αφορμή την απορρόφηση κονδυλίων από το νέο ΕΣΠΑ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος σημειώνει ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ , ενώ η απορρόφηση στο τρέχον ΕΣΠΑ,  βρίσκεται στο 13%, ποσοστό υψηλότερο από όλα τα κράτη μέλη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Στην Χίο μια σειρά από έργα είναι δρομολογημένα είτε ενταγμένα στο ΕΣΠΑ  ή η ολοκλήρωση τους  θα γίνει από ιδιώτη.

H ολοκλήρωση  του clearway του  Αεροδρομίου Χίου θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία , τον τουρισμό  και την  οικονομία.

Έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και αναμένεται να ξεκινήσουν είναι η «Συντήρηση της Νέας Μονής Χίου» « η Αποκατάσταση του Κάστρου Χίου», « η Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Συκούση στη Χίο»,  και  « η Αποπεράτωση του  κτηρίου  του κολεγίου» .

Όλα αυτά δείχνουν ότι με σωστή διαχείριση  των εργαλείων που η Κυβέρνηση έχει στα χέρια της  μπορεί η Δίκαιη Ανάπτυξη με την Παραγωγική Ανασυγκρότηση να επανεκκινήσουν  την οικονομία και  η χώρα μας να αφήσει πίσω της το Ανύπαρκτο σχέδιο ανάπτυξης των προηγούμενων Κυβερνήσεων», αναφέρει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πυρά του για μία ακόμη φορά δεν ξέφυγε ούτε ο Ν. Μηταράκης για τον οποίο στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Αλήθεια ο Κος Μηταρακής ως  πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης τι έργο έχει να μας παρουσιάσει ;Ποια η συνεισφορά του στην Ανάπτυξη του τόπου μας;

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, αποδεδειγμένα, νοιάζεται  τόσο για την δίκαιη ανάπτυξη του τόπου μας όσο και  για την καλυτέρευση της ζωής  των Χιωτών».

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση