10.10.2013 14:29

Συντονίζουν τη δράση τους

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ OLYMPIC AIR

Τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν και τον τρόπο δράσης ενόψει του μποϋκοτάζ κατά της Olympic Air, οριστικοποίησαν χθες οι φορείς που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της Ένωσης Καταναλωτών Χίου.

Σύμφωνα με την Ξ. Κορακάκη στη χθεσινή συγκέντρωση αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή η οποία θα κατευθύνει στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Μέσα σε αυτή υπάρχουν εκπρόσωποι από τον Δήμο, την Περιφέρεια, το Εργατικό Κέντρο Χίου, την ΟΕΒΕ καθώς και το Επιμελητήριο του νησιού.

«Ο βασικός στόχος της Ένωσης είναι να καταστήσουμε συμμέτοχους σε αυτή την προσπάθεια όλους τους φορείς της Χίου. Αυτό είναι και το νόημα της συγκεκριμένης επιτροπής. Να συντονίσουμε τις δράσεις μας και το αίτημά μας για λογικές τιμές στη γραμμή Χίου- Αθήνας να γίνει γνωστό παντού.

Είναι αδιανόητο ο Χιώτης που έχει ανάγκη να μετακινηθεί αεροπορικώς στην Αθήνα να καλείται να πληρώσει εισιτήριο με αντίτιμο που πολλές φορές ξεπερνάει τα 200 ευρώ για μία διαδρομή χωρίς επιστροφή.

Θέλουμε να γίνει γνωστό ότι ο στόχος μας δεν είναι μόνο το μποϋκοτάζ στην Ολυμπιακή, είναι η κυρίως η ενημέρωση», είπε η κ. Κορακάκη.

Η συγκεκριμένη πάντως αντιπροσωπεία σήμερα θα συναντηθεί με τους βουλευτές Χίου από τους οποίους θα ζητήσει να μεσολαβήσουν ώστε να καθοριστεί συνάντηση τόσο με το Υπ. Μεταφορών όσο και με τη διοίκηση της Olympic Air.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ