26.2.2014 17:36

Συνταγές για ψήφους

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ

Ηθικά απαράδεκτο προεκλογικό τερτίπι του δήμου Χίου, χαρακτηρίζει η Χιακή συμπολιτεία την εξαγγελία Λαμπρινούδη για την πρόσληψη γιατρού από τον δήμο Χίου, προκειμένου να καλυφθούν οι συνταγογραφήσεις.
Σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός αναφέρει: «Προεκλογικού τύπου η ανακοίνωση του δήμου Χίου για πρόσληψη γιατρού με 3μηνη σύμβαση.
Η παροχή υγείας είναι δημόσιο αγαθό σε κρίση, απαιτούνται μόνιμες λύσεις και όχι ευκαιριακές ψηφoσυλλεκτικές ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής
Ενώ αυξάνεται με γεωμετρικό τρόπο ο αριθμός των ανασφάλιστων και εκείνων που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, ο Δήμος της Χίου σε μια καθαρά προεκλογικού τύπου ανακοίνωση για την προσέλκυση ανθρώπων σε ανάγκη ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει  με 3μηνη σύμβαση ιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων.
Θεωρούμε ότι είναι ηθικά απαράδεκτο να γίνεται χρήση της ανάγκης συμπολιτών μας για προεκλογικούς σκοπούς. Πολιτικά ο δήμος έχει δυνατότητα να σταθεί αγωνιστικά στο πλευρό της κοινωνίας που σπαράζει από τα αδιέξοδα και όχι να εμπαίζει τους πολίτες εν όψει εκλογών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Χιακή Συμπολιτεία..

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ