24.6.2014 12:53

Συνεργασία ΚΕΘΕΑ – Κέντρου Πρόληψης για την Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Πέμπτη 26/06/2014, το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης διοργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Τοπικής Κοινωνίας για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό  του Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και του Ψυχοδιαγνωστικού Κέντρου Μυτιλήνης μαζί με γονείς του Συλλόγου Οικογένειας, θα λειτουργούν ενημερωτικό περίπτερο επί της οδού Ερμού (μπροστά από την Εθνική Τράπεζα), από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 18:30 μέχρι τις 20:30, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό και πραγματοποιώντας  διαδραστικά παιχνίδια.

Παράλληλα, το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης θα σεμμετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης της Χίου για τον ίδιο σκοπό, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου, την ΕΛΜΕ Χίου και την Ένωση Γονέων Χίου, την Παρασκευή 27 Ιουνίου στη πλατεία Βουνακίου της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ