4.11.2016 17:10

Συνελήφθη ο δράστης που έσπαγε τα τζάμια των αυτοκινήτων

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΦΘΟΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Στα χέρια της Ασφάλειας Χίου έπεσε ο δράστης της πρόκλησης φθορών  σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Φυλακών και των Εργατικών Κατοικιών Μπουρνιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για 32χρονο  Μ.Γ, κάτοικος Κοφινά, ο οποίος δήλωσε ότι έσπασε σήμερα τα ξημερώματα τα τζάμια των 15 αυτοκινήτων επειδή είχε μεθύσει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι  είναι  σε περίοδο αποτοξίνωσης από ναρκωτικά, δεν είχε συνείδηση της πράξης που έκανε.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι  δεν έχει καμία σχέση με τα πρόσφατα αντίστοιχα  περιστατικά  στις περιοχές του Κοφινά και της Αγ. Άννας Καπέλας, αλλά η Ασφάλεια  πιστεύει ότι τον διαψεύδουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της .

Η υπηρεσία  εξιχνίασε την  υπόθεση αξιοποιώντας  καταγραφή  videoέξω από το σπίτι ενός από τα θύματα της επίθεσης, στο οποίο φαινόταν το πρόσωπο του.Ο δράστης θα δικασθεί αύριο με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ