28.2.2013 17:40

Συνεχίζονται οι μεταστεγάσεις

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τ.Ε.Π ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταστέγαση των τμημάτων από τα παλιά κτίρια στη νέα πτέρυγα του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου.

Σειρά πήρε χτες το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που στεγάζεται πλέον στο ισόγειο του νέου κτιρίου, δεξιά στο διάδρομο όπως μπαίνουμε από την πίσω ανατολική είσοδο. Προς το παρόν, όπως είναι λογικό, επικρατεί ένα μικρό κομφούζιο, όλοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν συντομότερα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για τις νέες εγκαταστάσεις.

Ολοκλήρωση

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά των εργαστηρίων του Ακτινολογικού τμήματος, με μόνη εμπλοκή την αναγκαστική παραμονή στο παλιό κτίριο του αξονικού τομογράφου, μέχρι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές για την εγκατάσταση και  λειτουργία του στο νέο χώρο.

Προ των πυλών είναι η μεταφορά τις αμέσως επόμενες μέρες της Χειρουργικής κλινικής και των μικροβιολογικών/αιματολογικών εργαστηρίων.

Τμήμα αποστείρωσης

Χθες επίσης παραλήφθηκαν από την εταιρία Hospitechnica Ε.Π.Ε και εγκαταστάθηκαν στον ειδικό χώρο της νέας πτέρυγας οι κλίβανοι αποστείρωσης, τα πλυντήρια των χειρουργικών εργαλείων και οι θερμικοί απολυμαντές των εξειδικευμένων μέσων υγιεινής ατομικής εξυπηρέτησης.

Σήμερα αρχίζουν και τα σεμινάρια ενημέρωσης του προσωπικού του τμήματος απολυμάνσεων, που θα επιμεληθεί ο τεχνικός της εταιρίας Αντώνης Πατρώνης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ