28.2.2013 17:40

Συνεχίζονται οι μεταστεγάσεις

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τ.Ε.Π ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταστέγαση των τμημάτων από τα παλιά κτίρια στη νέα πτέρυγα του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου.

Σειρά πήρε χτες το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που στεγάζεται πλέον στο ισόγειο του νέου κτιρίου, δεξιά στο διάδρομο όπως μπαίνουμε από την πίσω ανατολική είσοδο. Προς το παρόν, όπως είναι λογικό, επικρατεί ένα μικρό κομφούζιο, όλοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν συντομότερα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για τις νέες εγκαταστάσεις.

Ολοκλήρωση

Χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά των εργαστηρίων του Ακτινολογικού τμήματος, με μόνη εμπλοκή την αναγκαστική παραμονή στο παλιό κτίριο του αξονικού τομογράφου, μέχρι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές για την εγκατάσταση και  λειτουργία του στο νέο χώρο.

Προ των πυλών είναι η μεταφορά τις αμέσως επόμενες μέρες της Χειρουργικής κλινικής και των μικροβιολογικών/αιματολογικών εργαστηρίων.

Τμήμα αποστείρωσης

Χθες επίσης παραλήφθηκαν από την εταιρία Hospitechnica Ε.Π.Ε και εγκαταστάθηκαν στον ειδικό χώρο της νέας πτέρυγας οι κλίβανοι αποστείρωσης, τα πλυντήρια των χειρουργικών εργαλείων και οι θερμικοί απολυμαντές των εξειδικευμένων μέσων υγιεινής ατομικής εξυπηρέτησης.

Σήμερα αρχίζουν και τα σεμινάρια ενημέρωσης του προσωπικού του τμήματος απολυμάνσεων, που θα επιμεληθεί ο τεχνικός της εταιρίας Αντώνης Πατρώνης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ