20.11.2012 10:37

Συνεχίζονται οι καταλήψεις

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ δεν αλλάζουν ρότα και οι δημότες θα στερηθούν και σήμερα την παροχή υπηρεσιών από το Δήμο. Οι απεργοί δημοτικοί υπάλληλοι συνεχίζουν σήμερα τις καταλήψεις όλων των δημοτικών καταστημάτων και κτιρίων, με πολύ πιθανή την παράταση τους και τις επόμενες μέρες.
«Αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις, αλλά η κυβερνητική πολιτική μας οδηγεί στη συνέχιση των κινητοποιήσεων», επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αλ. Γαϊτάνος.
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα σκληρής αντιμετώπισης του αγώνα μας, αλλά οι κινήσεις της επιβεβαιώνουν ότι είναι σε κατάσταση πανικού και πολύ κοντά στην πρώτη μεγάλη ήττα».
Ανοιχτοί οι Παιδικοί
Κατ’ εξαίρεση απο σήμερα δουλεύουν οι δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, όμως  είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπολειτουργούν και πάλι, αν οι εργαζόμενοι τους συμμετάσχουν, όπως είναι το πιθανότερο, στις τρίωρες στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγελθεί για τις επόμενες μέρες. 
Συγκέντρωση
Σήμερα στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση των απεργών και καταληψιών μπροστά στο δημαρχείο, που θα συνοδευτεί  από νέα πορεία στο κέντρο και πιθανά άλλες εκδηλώσεις.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ