28.3.2016 9:03

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον νέο κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου με τον γενικό τίτλο: «Διαχείριση σχέσεων: Η τέχνη να ζούμε καλά μαζί με τους άλλους». Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να μάθουν να συσχετίζονται καλύτερα με τον εαυτό τους και τους γύρω τους και ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σχέσεων.Θα αναπτυχθούν θέματα όπως: Προβλήματα επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η τέχνη το να λες ναι ή όχι. Ζωή χωρίς αλλαγές δεν είναι ζωή. Η ευτυχία… μαθαίνεται. Πως επιλέγουμε τον σωστό σύντροφο. Αύξηση των θετικών συναισθημάτων- είδη σχέσεων. Αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση. Η τέχνη της διαπραγμάτευσης, κ.α.

Τα παραπάνω θέματα θα αναπτύξουν οι εκλεχτοί εισηγητές: Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Αγγελική Πλουμά, Σύμβουλος Προσωπικής-επαγγελματικής Ανάπτυξης, Βασιλική Τσιανίκα, Δημοσιογράφος ΕΡΤ – Ψυχοθεραπεύτρια, Αλέξανδρος Μπερτσιμάς, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, Γιώργος Ζαφειριάδης, σύμβουλος Αυτοεκτίμησης κ.α..

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα,  ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του «Ελληνικού Κάστρου».

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής και συγκεκριμένα:

Κόστος ανά άτομο 65 €
Ομάδες 3 ατόμων και άνω, άνεργοι, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, φοιτητές: 50 €/ άτομο.
Εγγραφές στην είσοδο (την ημέρα της έναρξης): 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: τηλ: 6932447016, www.alp.gr  email: info@alp.edu.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ