13.10.2016 12:34

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα προγράμματα ψυχικής και κοινοτικής υγείας του Παν. Αιγαίου

Δυνατότητα  για  εγγραφές  ακόμα και τώρα δίνει το Πανεπιστήμιο  Αιγαίου σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν  ένα   από τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  που θα υλοποιηθούν  την εκπαιδευτική χρονιά που ξεκινά εφ’ όσον οι ενδιαφερόμενοι προχωρήσουν  στην  οριστικοποίηση της εγγραφής  τους σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω. 

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου  ώρα  16:00-18:00  ξεκινούν τα  διαδικτυακά μαθήματα  σε δύο από τα τέσσερα  Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου  με  τις ενότητες  Κατάρτιση στη Συμβουλευτική και στο Coaching    και το πρόγραμμα  Παιδοψυχολογίας και Παιδοψυχιατρικής.

Ακολουθούν  την Κυριακή 30 Οκτωβρίου  ώρα  16:00-18:00  ακόμα δύο εναρκτήριες διαδικτυακές συναντήσεις  στην  Ειδική αγωγή  για εκπαιδευτικούς-Συνοδούς  παράλληλης στήριξης  και τις  Διαδικτυακές ανοιχτές διαλέξεις  Ψυχολογίας.

Παράλληλα από τις 29 Οκτωβρίου  και 30 Οκτωβρίου ξεκινούν οι ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΙΣ  διάφορες ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ στην Ελλάδα και Κύπρου  διάρκειας  ενός  έτους   σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αιτήσεων συμμετοχής :

https://drive.google.com/open?id=1GdnrgVOnj6t73DoTohHpddXH_tqr7ehI87yYBrOJptI

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ