22.11.2012 11:13

Συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΜΗΡΕΙΟ

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν στις 11.30 στο Ομήρειο οι εργαζόμενοι στο Δήμο προκειμένου να καταλήξουν σε μια απόφαση για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων τους και την ερχόμενη εβδομάδα.
Η απόφαση θα αποσταλεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ που με τη σειρά της θα συνεδριάσει το απόγευμα και θα χαράξει την πλεύση των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
Σημειώνεται πως όλα τα δημοτικά κτίρια τελούν υπό κατάληψη, κλειστό παραμένει το Ομήρειο, όπως και το κολυμβητήριο μέχρι και αύριο ενώ αναμένεται να ανοίξει το Σάββατο για τον αγώνα του Ν.Ο.Χ.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ