22.8.2016 15:17

Συνάντηση Καλογήρου- Κουρουμπλή για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Χίο

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην οποία ήταν παρών και ο υφυπουργός κ. Γιάννης Μπαλάφας, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επείγοντα θέματα της Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου και κυρίως το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας και της ανάγκης αποκατάστασης των ζημιών μετά την πυρκαγιά της 25ης Ιουλίου στη Χίο.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε με έμφαση την ανάγκη της ταχείας υλοποίησης των αντιπλημμυρικών έργων λόγω των μεγάλων προβλημάτων που μπορούν προκύψουν από τις βροχοπτώσεις. Από την πλευρά του Υπουργείου έγινε αντιληπτό ότι όλα πρέπει να κινηθούν γρήγορα και αναμένονται οι αναγκαίες διαδικασίες.

Κατά την ίδια συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα των Περιφερειών όπως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και το ευαίσθητο θέμα της μεταφοράς των μαθητών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ