14.10.2016 20:31

Συνάντηση ατόμων με ΙΦΝΕ στη Χίο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα με ΙΦΝΕ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, που διαμένουν στον νομό της Χίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στις12.30 το μεσημέρι, στο παραδοσιακό καφέ – ζαχαροπλαστείο “Ηλιάστρα”στην Πλατεία Φρουρίου στη Χίο.

Όπως συμβαίνει πάντα στις συναντήσεις γνωριμίας που διοργανώνει ο σύλλογος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργια και παλιά μέλη, τόσο του συλλόγου όσο και της ομάδας “Νόσος του Crohn και Ελκώδης Κολίτιδα” που λειτουργεί στο Facebook, να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να ακούσουν καινούργιες ιδέες προκειμένου να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Μόνο με τη βοήθεια όλων των μελών και φίλων ασθενών θα μπορέσει να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η σοβαρότητα των ΙΦΝΕ με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ. Ένας δυνατός και ηχηρός Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας μπορεί να ηγηθεί με επιτυχία αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των ατόμων με ΙΦΝΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Λένια Ξενάκη στο 698 184 8290.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ