14.8.2016 15:35

Σύλλογος Παραολουμπιονικών Ελλάδος «Καλύψτε το κενό που δημιουργήσατε από την αντίδραση σας κύριοι του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου»

Να αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε από την  μη συμμετοχή της δικηγόρου Ντόρας Κρητικοπούλου στην εκδήλωση Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για την οικονομία της Ελλάδας, ζητούν με επιστολή τους τα μέλη του Συλλόγου από τον δικηγορικό σύλλογο Χίου καθώς όπως υποστηρίζουν η αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου προκάλεσε την ακύρωση της συμμετοχής της δικηγόρου Ντόρας Κρητικοπούλου. Στην επιστολή τους αναφέρουν:

«Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών  από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει  αμέτρητες δραστηριότητες και δράσεις για  αθλητισμό, πολιτισμό, αξίες ολυμπιακού ιδεώδες, της  αναπηρίας με σκοπό την ενημέρωση της κοινωνίας και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πολιτών. Στα πλαίσια των δράσεων μας ξεκινήσαμε,  λόγω ότι εδώ και 7 χρόνια η Ελλάδα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα από την οικονομική κρίση, να πραγματοποιούμε ομιλίες  ενημέρωσης για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας σήμερα (  με αφορμή ότι  ο πρόεδρος μας ήταν υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών στην ΥΠΕΔΑ και στην ΦΑΕ  με γνώσεις φορολογίας εισοδήματος) κάναμε πολλές συναντήσεις σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας με επιτυχία. Βλέποντας ότι υπάρχει και στην Χίο μεγάλο πρόβλημα με θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες της Χίου,  όπου είναι δημότης Χίου  ο πρόεδρος μας, προγραμματίσαμε  να κάνουμε   ενημέρωση στους πολίτες της Χίου μιας και στο νησί σας δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο εδώ και 7 χρόνια από κάποιον σύλλογο η φορέα του νησιού. Φυσικά η απόφαση που πήρατε σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 10-8-2016 όπου καταφέρεστε αρνητικά προς την εκδήλωσής μας (και στους φίλους μας που μας στηρίζουν και στην Χίο )  δεν περιμέναμε ότι αυτό θα δημιουργήσει τις αντιδράσεις του δικηγορικού συλλόγου Χίου (που είδαμε στα  τοπικά  ΜΜΕ και στην σελίδα σας). Θα περιμέναμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να πάτε στο Ομήρειο και να δείτε ποιός σύλλογος έκλεισε την αίθουσα της εκδήλωσης και  για τον λόγο ότι μαζί μας θα  παραβρεθεί  και δώσει και  την νομική διάσταση του θέματος η δικηγόρος Ντόρα Κρητικοπούλου που είναι φίλη μας από το 2001 η οποία με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκλησή μας στην συγκεκριμένη εκδήλωση του συλλόγου μας κάτι που έχει κάνει κατ’επανάληψη και σε προηγούμενες ομιλίες μας. Όμως σε συνδυασμό και την επιστολή που μας έστειλε η αξιόλογη δικηγόρος Ντόρα Κρητικοπούλου που σας επισυνάπτουμε, πρέπει μιας και η δικηγόρος Ντόρα Κρητικοπούλου με θλίψη δεν θα μιλήσει, και σας  παρακαλούμε θερμά όπως μαζί με τον πρόεδρό μας να ορίσετε ένα μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Χίου να παραβρεθεί και να τοποθετηθεί αναλυτικά στην θεματολογία που γνωρίζετε από την ανακοίνωση-κάλεσμα των ανθρώπων της Χίου.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Τρίτη 16-7-2016 και ώρα 3 μ.μ. Σας ευχαριστούμε πολύ  για την συμμετοχή  σας στην εκδήλωσή μας και ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία ώστε να βοηθήσουμε στα μέγιστα την Ελλάδα καθώς και  την κοινωνία της Χίου  με εθελοντικές δράσεις και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά από την κρίση που έχουν φέρει τα μνημόνια», καταλήγει η επιστολή του Συλλόγου Παραολυμπιονικών Ελλάδος,

                                 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ