17.1.2017 13:02

Σύλληψη Αλβανού διακινητή που καταζητούταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Μία σημαντική υπόθεση κατάφερε να εξιχνιάσει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου που αφορά στη σύλληψη ενός 21χρονο υπήκοου Αλβανίας ο οποίος καταζητούνταν για άλλη υπόθεση ναρκωτικών με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έπειτα από έρευνα κατάφεραν να οδηγηθούν στα ίχνη του 21χρονου. Έτσι έπειτα από έφοδο σε σπίτι στην πόλη της Χίου εντόπισαν σε ντουλάπα δωματίου ένα δενδρύλλιο κάναβης ύψους 55 εκατοστών και μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Στον έλεγχο που ακολούθησε για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας, ο 21χρονος αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς ένα διαβατήριο αλβανικών Αρχών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, έφερε ενδείξεις πλαστότητας.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, προέκυψε ότι σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Αλβανίας, για υπόθεση  ναρκωτικών.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες όπως διακριβώθηκε κατείχε ο 21χρονος από κοινού με άλλο άτομο, καθώς και το διαβατήριο, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ