10.6.2016 9:48

Σύλληψη 39χρονου Βούλγαρου διακινητή στη Χίο

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ

Στα δίχτυα της Ασφάλειας Χίου έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση έπεσε ένας 39χρονος Βούλγαρος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 39χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στη Χίο, εντόπισαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην καρότσα του οχήματος, 3 αλλοδαπούς μετανάστες, υπηκόους Τρίτων Χωρών.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 39χρονος, κατόπιν σχετικής συμφωνίας, θα μετέφερε με το όχημά του, ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, έναντι χρηματικής αμοιβής, τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς, για τους οποίους όπως διακριβώθηκε, ίσχυαν περιορισμοί για τη διαμονή τους και τη μη απομάκρυνσή τους από το νησί της Χίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, το φορτηγό όχημα του συλληφθέντα, ένα κινητό τηλέφωνο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ