13.1.2017 22:09

Σύλληψη 21χρονου στη Χίο, για ληστεία

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ

Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Χίο, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας υπήκοος Συρίας ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, ενώ κατηγορείται επίσης για την εμπλοκή του σε υπόθεση κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διακριβώθηκε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και  αξιοποίηση στοιχείων, προχθές τα ξημερώματα στην πόλη, ο 21χρονος πλησίασε πεζός μία 22χρονη ημεδαπή η οποία κινούταν σε δημοτική οδό και με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι προ δεκαημέρου στην παραπάνω περιοχή, ο ίδιος δράστης, από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, είχαν αφαιρέσει από την κατοχή μίας 20χρονης ημεδαπής, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 450 ευρώ. 

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ