4.4.2016 9:06

Συγκέντρωση του ΚΚΕ για τους πρόσφυγες

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

Τη διαμονή αυτών των ανθρώπων σε αξιοπρεπείς ανοικτούς χώρους φιλοξενίας με ευθύνη του κράτους και του Δήμου και όχι των ύποπτων ΜΚΟ ζητούν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί σήμερα στις 11.30 στην είσοδο της Απλωταριάς η ΤΕ Χίου του ΚΚΕ.

" Καλούμε τους εργαζομένους τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν την αντίθεση τους στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στηρίζουν και τα υπόλοιπα Κόμματα του ευρωμονόδρομου. Η πολιτική αυτή οδηγεί στον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση στηρίζει τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που γεννά και αναπαράγει το πρόβλημα.
Τα αποτελέσματα τα ζούμε αυτές τις μέρες στο νησί μας, με εκατοντάδες παιδιά, μωρομάνες σε απόγνωση. Ας πάψουν να παριστάνουν τους "ανήξερους" και "ξαφνιασμένους" για το έγκλημα οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και οι ίδιοι συνειδητά επικύρωσαν στη Βουλή τον εγκλωβισμό των προσφύγων...

Απαιτούμε την ανυπακοή στις ευρωσυνθήκες και τις τελευταίες συμφωνίες. Άμεση προώθησή τους στις χώρες που επιθυμούν." αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ