13.6.2014 13:32

Συγκέντρωση για την υποβάθμιση των σχολείων

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνουν σε γονείς και τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της Χίου, καθώς και τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού, οι Σύλλογοι των σχολείων που υποβαθμίστηκαν ή που πρόκειται να υποβαθμιστούν και που απειλούνται με λουκέτο καθώς και ο Σύλλογος Δασκάλωνκαι Νηπιαγωγών.
Με ανακοίνωση τους ζητούν από τους συλλόγους όλων των σχολείων της Χίου, από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές  να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που διοργανώνουν τη Δευτέρα 16/6/14, στις 18:30 έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Χίου ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις υπουργικές αποφάσεις – πολιτικές, που στοχεύουν στην υποβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων της Χίου και της παιδείας γενικότερα.
Την ώρα εκείνη θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου συζητώντας για αυτό το θέμα και  η συγκέντρωση θα αποτελέσει τον καλύτερο μοχλό πίεσης για μια απόφαση που θα στηρίζει τον αγώνα των σχολείων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ