13.9.2013 14:32

Συγκέντρωση για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Χίου αφού για άλλη μια χρονιά, βλέπει το ΚΔΑΠ να μη λειτουργεί.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του "π" η καθυστέρηση στη λειτουργία του ΚΔΑΠΜΕΑ οφείλεται στην έλλειψη οδηγού. Η κατάσταση, η οποία δεν αντιμετωπίζεται για πρώτη φορά από τους γονείς, τους οδηγεί στην πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη στις 10.00 στο Εργατικό Κέντρο Χίου, με θέμα την καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας του ΚΔΠΑΠ.
Ο σύλλογος σε ανακοίνωση του, καλεί όλους τους γονείς και τους άμεσα εμπλεκομένους να παραστούν για να συζητήσουν τη σωστή λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, το οποίο ιδρύσαν οι γονείς ως την πρώτη δομή που λειτούργησε στη Χίο για παιδιά με αναπηρία και που τώρα βλέπουν να κινδυνεύει να κλείσει. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ